skip to Main Content

Modo Meubelstoffering Den Dolder

Modo meubelstoffering is een vertrouwd ambachtelijk authentiek Hollands bedrijf dat zich specialiseert in de herstoffering/restauratie van klassieke en moderne meubelen. Wij richten ons op de privé zowel als de zakelijke sector.

Jarenlange ervaring

Johan Wolters Modo MeubelstofferingHet ouderwetse ambacht hebben wij nog niet verleerd. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u kunnen wij u de hoogst mogelijke kwaliteit en service bieden. Al meerdere generaties beoefenen wij het allermooiste beroep uit wat er bestaat: meubelbekleder/restaurateur. Versleten meubels een nieuw leven geven, mensen langer laten genieten van hun vertrouwde meubels, dat is onze passie. Dit ziet u dan ook zeker terug in de kwaliteit die wij leveren.

Persoonlijk contact

Waar Modo meubelstoffering zich in wil onderscheiden is met name het persoonlijk contact. Modo meubelstoffering komt altijd geheel kosteloos bij u langs met een prachtige collectie meubelstoffen of natuurlijk leder stalen. Nadat wij uw meubel zorgvuldig hebben onderzocht, kunnen wij u ter plaatse een offerte maken. Wij zijn gespecialiseerd in wat wij doen en kunnen u de hoogste kwaliteit garanderen.

Gratis offerte aanvragen?

Neemt u voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op.

GRATIS OFFERTE


    Bestand uploaden

    Back To Top