skip to Main Content

Meubels laten stofferen door Modo Meubelstoffering

Kunnen uw meubels een opknapbeurt gebruiken? Wilt u uw meubels een tweede leven geven? Of heeft u een nieuw interieur en wilt u uw bestaande meubels laten passen bij het nieuwe interieur? Misschien bent u wel gewoon de kleur van het meubel zat en wilt u een nieuwe bekleding. Wij doen er alles aan om u zo lang mogelijk te laten genieten van uw meubels. Bij Modo Meubelstoffering bent u aan het juiste adres.

Stofferen en restaureren

Modo Meubelstoffering stoffeert en restaureert stoelen, banken, design meubelen, fauteuils, bedden, boten, caravankussens en nog veel meer. Daarnaast kunnen wij ook uw meubels waarvan de stof nog goed is opnieuw vullen.

Meubelreiniging

Naast meubelstoffering en restauratie van meubels, is het ook mogelijk om uw meubels professioneel en grondig te laten reinigen bij Modo Meubelstoffering.

Kleuren / dessins

Misschien heeft u nog geen idee van de kleur of het materiaal van de nieuwe bekleding van uw meubel of meubels. Wij geven u een professioneel en kundig advies mocht u daar interesse in hebben. Wij hebben een ruime collectie aan stof- en lederstalen. U heeft dus een ruime keuze in kleur en dessins.

Delen meubels stofferen

Het is bij Modo Meubelstoffering ook mogelijk om delen van uw meubels te bekleden. Bijvoorbeeld alleen de zitting van een stoel of een kussen van een bank. Vraag naar de mogelijkheden, bijna niets is onmogelijk!

Contact opnemen / offerte aanvragen

Neem contact op met Modo Meubelstoffering voor vrijblijvend meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

GRATIS OFFERTE


    Bestand uploaden

    Back To Top