skip to Main Content

Uw meubels professioneel laten reinigen?

Naast meubelstoffering, reparatie en restauratie, kunt u bij Modo Meubelstoffering ook uw meubels professioneel laten reinigen.

Meubelreiniging bij Modo Meubelstoffering

Wij komen graag vrijblijvend bij u thuis of op kantoor om het meubel te bekijken. Er wordt bekeken met welke stoffen we te maken hebben en met welke reinigingsmiddelen het meubel kan worden gereinigd. Bij het bezoek kunnen wij desgewenst vrijblijvend een offerte uitbrengen voor het reinigen van uw meubel.

Uw bankstel, stoel, fauteuil of andere meubels zullen hun oorspronkelijke uitstraling weer terugkrijgen en de kleur zal weer tot zijn recht komen. Daarnaast ziet uw meubel er weer fris en schoon uit.

Leerreiniging

Wij reinigen niet alleen stoffen meubels, maar ook leren bekledingen kunnen worden gereinigd. Leren meubels zullen worden behandeld met een speciale leerreiniging. Uw leren meubel kan op kleur worden gebracht en zal weer glanzen na een leerreiniging. Tevens zal het leer weer soepel aanvoelen.

Gooi uw meubels niet gelijk weg wanneer ze vervuild zijn. Met een fractie van de kosten van een nieuw meubel kunt u uw meubel laten reinigen door Modo Meubelstoffering en zo weer kunnen genieten van een schoon en fris meubel.

Vloerbedekking / Perzische tapijten reinigen

Naast het reinigen van stoffen en leren meubels, zijn wij ook gespecialiseerd in het reinigen van vloerbedekking en Perzische tapijten.

Neem contact op met Modo Meubelstoffering voor vrijblijvend meer informatie of vraag een gratis offerte aan.

GRATIS OFFERTE


    Bestand uploaden

    Back To Top